Arrán

Blogginlägg  
2012-09-07_08.30.19

Här utspelar sig kockens nästa projekt! Tjusigt, eller hur? Eller, tjusigt beskriver liksom inte tillräckligt, eller ens lite, hur det är att stå mitt uppe på ett fjäll och blicka ut över det här landskapet. Jag har tillbringat en hel del tid i svenska fjällen, men nästan alltid när det varit snö. Berget bilden är taget ifrån, och som jag tog mig uppför helt för egen maskin, heter Hemkröket och är ett av två i Tännäskröket strax ovanför Funäsdalen. Vid det andra fjällets fot öppnar Arrán. Jag ska inte brista ut i alltför mycket skamlös reklam, men lovar i alla fall att platsen är smått magisk. Den 23 december smäller det, och sen hålls portarna öppna till någon gång i april. Missa inte! Det blir både skidåkarluncher och stämningsmiddagar, allt med självklar inspiration från fjällen och dessutom det samiska köket.

 

Fortsättning följer …

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!