Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=http://matochvanner.se/bun-meat-bun/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/davickse/public_html/site/ny-mv/wp-content/themes/matochvanner/single.php on line 23

Bun Meat Bun

Okategoriserade  

Inte lyckats få till den där perfekta burgaren i sommar? Torsdagen den 26 juli anordnas Bun Meat Bun i Stockholm där Stefan Falk, grundare av bloggen hamburgare.org tillsammans med årets vinnare av Ultimate Gnarly Burger-tävling under en kväll säljer burgare på deras vis med potatisfralla och färskmalda biffar.

De vill inte gå ut med vart i Stockholm eventet kommer hålla hus, det får man först reda på efter man anmält sig och betalt avgiften som gör en berättigad till en hamburgare och läsk.

Planen är att Stefan och Mattias hyr en restaurang där de tillagar och säljer burgare till självkostnadspris.

?För att inte sitta med skägget i brevlådan kommer vi att behöva förhandsbetalning och föranmälan av alla som vill komma. Vi hoppas på att 100 personer är sugna nog på hamburgare blir det för få deltagare kommer pengarna att betalas tillbaka och eventet ställs in. Vi gör detta för att vi tycker det är kul, och vill att folka ska få äta bra burgare. Vi har inget intresse av att gå med vinst, men inte heller något intresse av att gå med förlust.? Så skriver Stefan på sin hemsida www.hamburgare.org. Om eventet.

Sugen på att smaka på deras hamburgare? Skicka ett mail till anmalan@bunmeatbun.se med ert namn och hur många burgare ni vill köpa så får ni ett mail tillbaka med all information ni behöver för att genomföra anmälan.

 Dela på Facebook (
Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=http://matochvanner.se/bun-meat-bun/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/davickse/public_html/site/ny-mv/wp-content/themes/matochvanner/functions.php on line 257
)
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!