En egen brännvinstäppa

Okategoriserade  

Känner du en pappa som är på jakt efter den perfekta snapsen? Då kanske det passar med en ”Brännvinstäppa” i Fars Dag-present. Klostra Handelsträdgård lanserar nu en kryddträdgråd med 15 plantor snapskryddor, så man lätt kan komponera sin egen snaps.

– När pappa väcks på söndagsmorgonen den 11 november med frukost på sängen så är det mörkt ute och långt till våren. Då kan det vara skönt att få drömma sig bort till en lat sommardag med en egen brännvinstäppa och hemkryddat brännvin, säger Katja Lepola, VD och grundare för Klostra Handelsträdgård.

Täppan innehåller 15 utvalda kryddor, bland andra malört, johannesört, dill, fänkål och chili. I november får man nöja sig med ett presentkort med sedan levereras själva täppan vecka 19, 2013 med instruktioner som beskriver plantering och skötsel. Täppan kan både odlas på balkong som på friland.

Fars dagerbjudandet säljs i form av ett presentkort tillsammans med boken: Snaps ? brännvinskryddningar och matrecept, skriven av Lo Söllgard och Cecilia Vikblad.

Beställning av ?Brännvinstäppan? kan göras i Klostras butik, www.klostra.se, fr.o.m vecka 40. Pris: 539 SEK inklusive frakt och boken Snaps.

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!