Fin fin must

Blogginlägg  
IMGP4071 2

Har ju recenserat Nygårda julmusten tidigare på min andra blogg www.doftochsmak.se å nu gör jag de här med! Då va de i fyrpack men jag måste slå ett slag till för den! Nu i ny förpackning! Vilken flaska! Lyx! Champagnekork och allt! Fin va? Samma must som sist, samma smak. Men nu i ny fin förpackning. De säljs bland annat på Systembolaget (art nummer 90374) och de kostar 24,90 kronor /flaskan. Ha ha ha nu kände jag mig allt som en vinkännare när jag la ut Systemets beställningsnummer och allt! Jag kanske ska bli mustkonnässör. De vore något va!

Julmusten från Nygårda är bourboun fatslagrad i 6 månader, går under namnet Nygårda Julmust ? vintage oak 2011 och den smakar förträffligt! Fin eftersmak! Jag är ingen ordkonnässör, så jag skriver ba att den smaka bra! Så här skriver Systembolaget om den ?Söt, nyanserad, kryddig smak med inslag av fat, choklad, ingefära, kanel, kavring och pomerans?. Kanske inte en must för kids, utan den är väl kanske mer inriktad på oss vuxna som gillar lite lyx och lite flärd! Jag tycker ni ska ge den en chans! Bra alternativ till julbordets alkohol. Hoppas de här är en utveckling som tar fart. Kul att kunna erbjuda alkoholfritt ur tjusig flaska. När du poppar korken va beredd, min skummade. Inte helt olikt champagne! Lyx! And i love it!

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!