Finlördag

Blogginlägg  
img_0544

Tillsammans med sisådär halva Stockholm (kändes det som) har vi spenderat lördagen strosandes och matshoppandes på Kungsholmen och i City. Toppenfint i höstsolen och bra utdelning: Frukostbröd och fika i solen på Bulleboden, som drivs av Årets Kock 1992, Per Ekberg och hans fru, och har anor sedan 1927. En riktigt liten pärla på Parmmätargatan 7, precis intill Kungasholms kyrka och dess lummiga kyrkogård. Därefter ost och tryffelsalami på Winjas grosshandel, högrev och tortillabröd plus avocado och en massa chili hos kött- respektive grönsakshandlaren i Hötorgshallen. Och blommor, lysande gula och röda astrar, ute på själva Hötorget. Bra dag! Nu puttrar chilin med högrev, vin, en skvätt öl med mera på spisen inför kvällens tex-mex-inspirerade middag. Mer om den imorgon!

 

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!