Gå med i Mat & Vänners nya klubb

Nyheter  
klubbenl

Missa inte möjligheten att vara en del av exklusiva Mat & Vänner klubben.

Denna klubb har kommit till för att vi vill ge dig som prenumerant något mer än tidningen – helt enkelt visa dig som är trogen läsare lite mer uppskattning. Du kommer att kunna ta del av exklusiva matlagningskurser, intressanta resor eller unika produkter. Vårt jobb slutar dock inte här – erbjudandena kommer att bytas ut och bli fler för varje nummer.

Är du redan prenumerant omvandlar vi din prenumeration till ett medlemskap och din nuvarande prenumeration förlängs med ytterligare 8 nummer.

Klubben kostar endast 499:-/år och förutom 8 nummer av Mat & Vänner får du löpande erbjudande som du kan ta del av.

Har du redan bestämt dig för att gå med i klubben, klicka här. Annars läs vidare och se vilka starterbjudande som finns för klubbmedlemmar.

Bollinger Champagneglas, du har 400:- rabatt

Med dessa lyxiga och gedigna Elisabethglas framtagna av champagnehuset Bollinger får du en bättre upplevelse då utformningen på glaset fångar upp och förstärker doften och smaken.

20% rabatt vid ett köp Online på Werners Gourmetservice

Handla som proffsen! Werners Gourmetservice webshop har ett sortiment som gör att du kan laga mat som på restaurang.

Kostnadsfri tillgång till Kokbokshyllan

Du får som medlem kostnadsfri tillgång till appen Kokbokshyllan, en app som belönats med Svenska Designpriset. Här hittar du interaktiva kokböcker där du läser kockarnas historier, röststyr iPaden i köket och lär dig de bästa knepen för hur du lyckas i köket. Bäst på en iPad, men finns också för iPhone. (8 st kokböcker ingår, värde 224:?)

Skräddarsydda matlagningskurser med 500:- rabatt

Under 2015 kan du gå på djupet i tema vilt, såser eller primörer. Grupperna är små, endast 12 deltagare för att du ska få möjlighet att kunna ställa alla dina frågor till kockarna som håller i kursen.

Gastronomisk resa till Tallinn med redaktionschef Pia Bendel. 1 500:- rabatt!

Om du ännu inte har upptäckt höjden i den estländska gastronomin är det dags att göra det nu. Pia Bendel guidar dig till Tallinns krogpärlor, som bjuder på fantastiska smaker och miljöer du inte hittar någon annanstans.

Helårsprenumeration av Mat & Vänner

Vi tar med dig på resor i matens och vinets tecken, såväl nationellt som internationellt, alltid med en härlig blandning av unika reportage, kockar, prylar och mathjältar. Recepten är inspirerande och kommer garanterat att göra dig till en ännu bättre hemmakock.

Gå med i klubben här, vi lottar ut en Kenwood Cooking Chef, värde 10 995:- bland nya medlemmar.

 Dela på Facebook (
Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=http://matochvanner.se/ga-med-i-mat-vanners-nya-klubb-6492/) [
function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/davickse/public_html/site/ny-mv/wp-content/themes/matochvanner/functions.php on line 257
)
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!