Gastropub i Dublin

Redaktionsbloggen  

Nu har jag och David varit i Dublin i ett dygn och har redan hunnit prova mycket god mat och dryck. I går var vi på en Gastropub som heter Mulligan Grocers som ligger i stadsdelen Stoneybatter.

Där träffade vi ägarna Collin Hession som anses vara en gastroexpert, Michael som är whiskyexperten och Seaneen som brinner för lokala råvaror och god mat.

Vi fick prova lite olika rätter på menyn, bland annat deras Scotch egg som de är kända för. Det var riktigt gott och till varje rätt har de ett whiskyalternativ och ett öl alternativ.

På Mulligans har de mellan 40 och 50 ölsorter som kommer från microbryggerier på Irland, sen cirka 100 sorter till från olika delar av världen. Ett underbart ställe med tre eldsjälar – var och en för sitt område. Helt klart värt en omväg.

 

Nu sitter vi på tåget till Cork, där vi ska hälsa på Irish Distillers!

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!