Lär dig stycka och bena ur kyckling

Från grunden  

Att bena ur en kyckling kan vara knepigt. För att underlätta jobbet lär Marcus Nemrin från Sofiero Slottsrestaurang dig stycka och bena ur fågeln.

 Dela på Facebook ()

Relaterat innehåll

Filéa och bena ur gädda

...

not_styckningsschema2

Nytt styckningsschema ökar kunskapen

Köttrenden håller i sig. Och en naturlig följd blir ett ökande intresse för styckningsdetaljer. Nu presenterar Svenskt kött ett nya styckningsschema f...

...

  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!