Låt debatten börja!

Redaktionsbloggen  
skafferietny

Den gastronomiska debatten, som gått under namnet Skafferiet, är nu tillbaka på Berns. Den 10 september öppnar de upp dörrarna och pratar bröd. Med i panelen är ingen mindre än Sebastien Boudet och Boel Lagerwall från Pågen. Känns som det kan bli en livlig diskussion.

? Mottagandet av Skafferiet under våren var så bra att vi har velat satsa ännu hårdare i höst. Framför allt har vi haft ännu högre ambitioner med paneler, att få dit de bästa gästerna, säger Per Styregård, en av debattscenens initiativtagare, tillsammans med Anders Rydell och Johan Lindskog.

Höstens första debatt kommer som sagt att fokusera på bröd.
? Det ges motsägelsefulla signaler när det gäller bröd ur flera synvinklar: hälsa, trender, tillsatser och kvalitet. En del av dem ska vi försöka reda ut. Till exempel om vi äter för mycket bröd eller egentligen borde äta mer?, säger Per Styregård.

Debattörer är bland andra Sébastien Boudet, Pågens kommunikationschef Boel Lagerwall, forskaren Viola Adamsson och Kerstin Björklund, VD på Warbro Kvarn, vilket inbjuder till väldigt intressanta diskussioner och kanske till och med högljudda sådana.

Andra frågor som lyfts under hösten blir alkoholpolitiken, pr-byråernas makt och en större satsning på jämställdhet i december.

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!