Något köpt, något lagat

Okategoriserade  

I förra veckan släpptes Bloggreceptboken. En digital kokbok med recept hämtade från olika bloggare runt om i landet som alla fått skapa ett recept på temat Något köpt, något lagat. Boken har många fina recept och går att ladda ner gratis.

I boken har 20 matbloggare fått delge sina favoritrecept. Boken är ett initiativ för att sprida matinspiration. Initiativtagare är Anton Malmberg och Fredrik Lundqvist (bloggare på Mat & Vänner, Who Cut The Cheeze). De beskriver sig själva som två matglada personer och bloggare som älskar att inspireras av andra i sin matlagning.

Detta är den andra upplagan av Bloggreceptboken.
– Bloggreceptboken tillkom som en reaktion på hur väl bloggare uttrycker sin personlighet genom matlagningen och hur inspirerad man blir som läsare. Bloggreceptboken är en hyllning till dessa bloggare, säger Anton Malmberg.

Årets tema är ?Något köpt något lagat?. Ett tema de valt för att underlätta i vardagen hos stressade svenskar. Hemligheten för att lyckas med ett socialt liv en stressig fredag eller mitt i veckan är att köpa delar av måltiden i den lokala delikatessdisken eller restaurangen och sedan själv laga till tillbehören. Köp färdigskalade räkor och blanda själv ihop en marinad och servera med ett gott vin, förslagsvis ett vitt vin från Rioja.

Bloggreceptboken finns för nedladdning på www.bloggreceptboken.se

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!