Nytt nummer snart ute

Okategoriserade  

Nr 6 av Mat & Vänner ligger just nu på tryckeriet och kommer ut i butiken 25 september. Du hittar smarriga chokladrecept av kocklandlandslagskonditorn Patrik Fredriksson som till vardags jobbar på Clarion Post Hotel i Göteborg. Anna Billing går på djupen med kaninen både den vilda och tama och lagar upp fem recept som passar utmärkt till kaninen.

Vi ger er de trendigaste krogarna i Los Angeles. Ett besök på populära krogen Sillen & Makrillen i Helsingborg där Daniel och Jesper. Vi önskar er en riktigt god mathöst och gör de goda lammköttbullarna med svampen, lägg upp i ett stort fat, servera, slå upp ett glas vin och njut tillsammans med goda vänner.

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!