Chokladbräck med karamellkross

Ingredienser

Antal portioner:
  • 100 g mörk blockchoklad
  • 10 hårda karameller i fina färger

Tillagning

Smält chokladen över vattenbad eller i mikron. Häll den på ett smörpapper och bred ut den så att den är cirka 3 mm tjock. Krossa karamellerna i mortel och strö dem över chokladkakan. Låt stelna. Bryt chokladen i bitar.

Relaterat innehåll

_L7Y9664

Chokladkaka med smak av apelsin

Vispa ägg och socker vitt och poröst. Smält smöret och blanda i kakaon. Vänd ner kakaosmöret i äggen. Blanda vetemjölet med bakpulvret och vänd ner de...

Choklad- och rosmarinkaka

Choklad- och rosmarinkaka

Sätt ugnen på 200°. Rosta nötterna i ugnen i cirka 10 minuter. Gnugga av skalen i en torr handduk och grovhacka nötterna. Sänk värmen till 175°. Smält...

Chokladskålar

Chokladskålar

Fruktsallad med cointreau: Finhacka frukten och fördela den i chokladskålarna. Häll över 1 tsk Cointreau per skål. Toppa med grovt riven choklad. Pass...

  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!