Nachos med löjrom och gräslöks-crème fraiche

Löjrom passar bra med salta tillbehör som nachochips eller vanliga lättsaltade potatischips. Ett glas champagne till är ett måste.

Ingredienser

Antal portioner: 10
  • ca 150 g nachochips, cheese
  • 75 g löjrom
  • 3/4 dl crème fraiche
  • 1 1/2 msk gräslök, hackad

Tillagning

Lägg ut chipsen på en bricka eller ett stort fat. Lägg på löjrom på varje chips. Blanda gräslök och crème fraiche (spara lite gräslök att strö över). Spritsa eller klicka på lite på varje chips och servera det som blir kvar i en skål bredvid. Strö över gräslök.

Receptförfattare:

Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt

Relaterat innehåll

karamelliserade-popcorn

Karamelliserade popcorn med ginger ale

Prova denna egengjorda ginger ale som passar hela familjen när det är dags för lite lyxigare snacks....

bbq-popcorn-whiskey

BBQ-popcorn med whiskey sour

Vuxenpopcorn kräver vuxen dryck – en perfekt start på helgen....

saltapinnar-parmaskinka

Salta pinnar med parmaskinka och timjanoliver

Snabbt och enkelt fixar du detta snacks till fredagsdrinken....

  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!