Ört- och färskostfyllt kycklingbröst med potatissallad

Ingredienser

Antal portioner: 4
  • 4 trägrillspett
  • 4 kycklingbröst
  • 1 dl färskost
  • 2 msk oregano, hackad
  • 2 msk gräslök, hackad
  • salt och vitpeppar
  • Potatissallad
  • 300 g potatis
  • 1 knippe sparris
  • 1 knippe rädisor
  • 1 rödlök
  • 2 msk kapris
  • 1 citron, skal och saft
  • 1/2 dl olivolja
  • 2 msk senap
  • salt och grovmalen svartpeppar

Tillagning

Kycklingbrösten:
Lägg grillspetten i blöt. Blanda färskosten med örterna och smaka av med salt och vitpeppar. Skär ett djupt snitt i varje kycklingbröst. Fyll varje bröst med ostfyllningen, ?sy ihop? med grillpinnen.

Klar potatissallad:
Koka potatis och sparris. Skölj dem sedan i kallt vatten. Dela potatis och grönsakerna i grova bitar. Blanda ihop salladen med citronskal och -saft. Vispa ihop senapen och olivoljan och smaka av med salt och svartpeppar. Vänd ner senapsdressingen.

  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!