T-bone steak med grillade potatishalvor och tomatsås

Ingredienser

Antal portioner: 4
  • 4 t-bonestekar
  • 1 sats BBQ-marinad
  • Grillade potatishalvor

  • 4 bakpotatisar
  • 1 röd chilifrukt
  • 2 msk smält smör
  • salt
  • tomatsås
  • blandsallad

Tillagning

Lägg köttet i marinad. Halvera potatisarna och förbaka dem i ugnen. Koka ihop tomatsåsen. Lägg köttet på grillen och när det återstår 10 minuter, pensla potatishalvorna med chilismöret och grilla dem. Servera med en blandsallad.

Relaterat innehåll

...

revben

BBQ-grillade revben

Jag köpte sous vide-revben genom jobbet så mina var klara att grilla. Är de helt råa kan det vara bra att koka dem lite innan, inget tvång men de blir...

...

  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!