S-o-b-r-a-s-a-d-a

Blogginlägg  
sobrasadapizza

Sobrasada är namnet på en slags spansk kötthistoria som påminner om chorizo men har betydligt trevligare konsistens; det är liksom lite pastejaktigt och kryddat med paprika och vitlök. Sobrasada gör sig särskilt bra nedsmält, till exempel som denna annandag påsk-kväll på en pizza! Sobrasada, mozzarella, en massa vårlök; svårare än så behöver det inte vara när man har en sån här härlig delikatess att laborera med.

Strax innan påsk kom nätverket igång hemma, nu är vi uppkopplade och inkopplade och allt sånt där; känns hur bra som helst efter veckorna av radioskugga. Passande också, då påsken som sig bör har gått i matens och dryckens tecken. Jag har bakat, jag har långkokat, jag har druckit. Lovar att berätta allt om det här och snart!

  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!