Skaldjursdagar på Sturehof

Okategoriserade  
image

Mellan den 23:e och 25:e oktober är det Skaldjursdagar på Sturehof. Så för den som vill frossa i hummer, kräftor och krabbor är det restaurangen att gå till. Hasse Johannesson, världsmästaren i ostronöppning finns också på plats.

Hummer, kräftor, krabbor, räkor och ostron i mängder –  till både lunch och middag. Så sammanfattar Sturehof sin skaldjursdagar som snart drar igång på restaurangen. 
? Under skaldjursdagarna lyfter vi ner kyldiskar som dignar av skaldjur till fönstret, säger Stefan Barenthein, restaurangchef på Sturehof. Fisk och skaldjur har ju varit hjärtat i vår verksamhet sedan lång tid tillbaka och det känns extra kul att under några dagar under hösten få belysa att vi fortfarande är en av Stockholms bästa skaldjursrestauranger, avslutar Stefan. 

Det kommer att serveras skaldjur från såväl Sverige som från våra grannländer och i baren kommer de servera drinkar inspirerade av Skaldjursveckan, så som Rockefellers (Dry Martinis med ostron).

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!