Skicka ett ostogram

Okategoriserade  

Känner du någon som behöver muntras upp? Och som gillar ost? Nordins Ost från Linköping har öppnat en nätbutik där du kan skicka ost som telegram – ett ostogram, helt enkelt.

På ostogram.se finns det över 300 utvalda produkter.
? Vi vill ge fler möjligheten att köpa ost och delikatesser med hög kvalitet. Genom Ostogram kan vi leverera till hela landet, en ostbutik på internet helt enkelt, berättar Lena Norin Selhag, vd på Norins Ost AB.

Varorna skickas kylförpackade till köparens dörr och det går även att beställa ostredskap, marmelader och andra delikatesser.
? Vi försöker alltid köpa in utan mellanhänder och lagerhåller ca 200 ton ost själva, berättar Lena.

Norins Ost AB bildades 1931 av Ingvar Norin och är Sveriges äldsta familjeföretag i ostbraschen. Idag driver tredje generationen Norin tre butiker och nu blir man först i branschen med butik på internet som är inriktad på ost.
? För många är god ost en upplevelse som även handlar om passande tillbehör och dryck. Därför arbetar vi för att alla våra medarbetare ska hålla hög servicenivå och kunskap. Vi erbjuder även utbildningar och ost- och vinprovning, berättar Lena.

www.ostogram.se

 Dela på Facebook ()
  • Recepten
  • Trenderna
  • Reportagen
  • Inspirationen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bollinger – på menyn

149 kr

Köp nu! Mattias Larsson bjuder på fantastiska Bollinger och matkombinationer som passar de flest tillfällen – allt från vardagsmat till gedigen nyårsmiddag.

Drömmen om Frankrike

149 kr 79 kr

Köp nu! Tiotusentals svenskar har förverkligat drömmen att skaffa sig ett hem i Frankrike. Här berättar 30 svenska familjer målande, uppriktigt och till vackra bilder. Så gjorde vi. Så blev det!