Hoppa till huvudinnehåll
Hem

Main navigation

  • Recept & artiklar
  • Matskolan
Profile picture for user Tomas Drejing
Av
Tomas Drejing
Foto
David Back

Lär dig hantera sparris

torsdag, maj 19, 2011 - 09:05

Mer sparris!

Citronvodkaspetsad sparrismousse med Avrugakaviar

Färsk grön sparris med lufttorkad skinka och mascarponecrème

Kalvfilé med sallad på vit sparris

Typ
Högtid
Skapat av

Recept av Tomas Drejing

Brysselkålssoppa med hummer och Olas syltade citron
Vinterfrukter i citron
Gräddbrynt grönkål serverad med kyckling och musslor
Grönkålsmos med syrad gul lök
Soppa på grönkål, chiliäpple och ostron
Soppa på bruna bönor och kyckling
  • +

Prova recept från

Daniel Berlin

Malin Broman

Fredric Bengtsson

Alexander Sjögren

Karim Khouani

Titti Qvarnström

Paginering

  • Nästa sida ›

Footer menu

  • Annonsera
  • Om ©Mat & Vänner