Hoppa till huvudinnehåll
Hem

Main navigation

  • Recept & artiklar
  • Matskolan
Grillad oxfilé med mandelpotatiskräm, oxsvanssky samt svartrötter med persilja och chorizo
Nudelsoppa
Rödbetor och getost i öppen lasagne
Tryffelspäckat lamm med rimmat fläsk, sockrade enbär och skybräserad brysselkål
Grönkålsmos med syrad gul lök
Kycklinggryta med kikärter och blomkål
Rotselleri och havskräftor
Pepparrotskött
Nudelsoppa
Långsambakad karré med äppel- och kålkompott
Oxsvansgryta med rosmarinkokta morötter
Löjrom med potatiscrème och brynt smör

Perfekt biff - varje gång

För att få till den perfekta biffen spelar temperaturen en viktig roll. Här kommer vi att visa er ett litet exempel på vad som händer med köttet vid olika tillagningstemperaturer, i detta fall ytterligheterna när det gäller temperaturen.

  • Läs mer om Perfekt biff - varje gång
  • +

Footer menu

  • Annonsera
  • Om ©Mat & Vänner