Hoppa till huvudinnehåll
Toggle navigation
OK
Main navigation
Recept & artiklar
Matskolan
Kalvtider
tisdag, mars 20, 2018 - 20:28
Kalven, med sitt ljusa men ändå smakrika kött, är en perfekt inledning på vårens matlagning.
Carpaccio på kalv med ägg, tonfisk och sardeller
Malin Broman
Pasta med kalvfrikadeller med tomat, rostad vitlök och spenat
Malin Broman
Saltimbocca – Kalvinnanlår med skinka och salvia
Malin Broman
Grillad kalventrecote med krämig sallad
Malin Broman
Kalv i dill
Malin Broman
Kalvstek med grönsaksblandning
Malin Broman
Mer kalv!
Helstekt kalvrygg med sveciacrème och sommargrönsaker
Kalvfilé rullad i ramslök med sparris, rödvinssås och krispig potatis
Brynt grön och vit sparris med kalvfilé och sås på rostad vitlök
Grillad kalv med sparrissalsa och sardellbakad potatis