![](/sites/default/files/styles/hero_150/public/bilder/recept/pasta007.jpg?itok=MAk3YZl4)
Du behöver
800 g fläskkarré
1 stor gul lök
2 tomater
2 vitlöksklyftor
400 g krossade tomater
6 timjankvistar
1 rosmarinkvist
3 msk balsamvinäger
salt och peppar
4 port tagliatelle
persilja
olivolja
Portioner
4
Lägg fläskkarrén i en emaljerad gryta med lock. Skär lök och tomater i grova bitar. Krossa vitlöksklyftorna och lägg dem i grytan. Slå över de krossade tomaterna, örterna och balsamvinägern. Salta och peppra. Lägg på locket och ställ in hela grytan i 125° varm ugn i 4 1/2–5 timmar.
Koka tagliatellen. Drag isär köttet och plocka det i mindre bitar. Ta bort kvistarna från örterna. Blanda köttet med tagliatellen samt lök- och tomatblandningen i grytan. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med persilja och ringla över olivolja.
Koka tagliatellen. Drag isär köttet och plocka det i mindre bitar. Ta bort kvistarna från örterna. Blanda köttet med tagliatellen samt lök- och tomatblandningen i grytan. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med persilja och ringla över olivolja.
Fotograf