Halvera de kokta potatisarna eller låt dem vara hela. Du kan också trä dem på spett. Låt potatisarna bli varma på grillen och doppa dem sedan i paprikasåsen.
Du behöver
400 g potatis, kokt
Paprikasås
2 paprikor
1 liten vitlöksklyfta
1/2 tsk rökt paprikapulver
1 tsk paprikapulver
1 dl rapsolja
salt och peppar
Portioner
(6 port som tilltugg)
Paprikasås: Skär ner paprikan i mindre bitar. Skär vitlöken tunt och lägg i en kastrull med paprika, paprikapulver och rapsolja; sjud tills paprikan blivit mjuk. Mixa allt till en slät sås. Smaka upp med salt och peppar.
Behåll potatisarna hela eller halvera dem. Lägg dem på grillgallret eller på halster och låt dem bli varma. Lägg upp på fat med paprikasåsen och låt gästerna dippa potatisen i såsen.
Behåll potatisarna hela eller halvera dem. Lägg dem på grillgallret eller på halster och låt dem bli varma. Lägg upp på fat med paprikasåsen och låt gästerna dippa potatisen i såsen.
Fotograf