Blanda allt utom saltet i en degblandare och kör degen långsamt i 2 minuter. Kör sedan degen snabbt i cirka 8 minuter. Tillsätt havssaltet och kör snabbt i ytterligare cirka 8 minuter. Låt degen vila i cirka 2 timmar. Dela degen i 8 bitar, forma till baguetter och lägg dem på en mjölad handduk. Gör ett vik i duken mellan varje baguette så att de inte jäser ihop. Låt baguetterna jäsa i cirka 1 timme. Lyft sedan över baguetterna på en plåt med hjälp av en lång linjal eller dylikt. Snitta några sneda snitt i bröden och baka av dem på 250° i cirka 15 minuter.
Tillbehör: Tärna äpplena och skär persiljan; blanda med surkålen och kummin. Smaka av med salt och peppar. Skär det rökta sidfläsket i skivor och stek det. Skär roquefortosten i skivor.
Servering: Skär ett snitt nästan helt igenom baguetterna. Lägg i salladen på surkål och äpplen, det steka sidfläsket och roquefortosten.