Mat & Vänner
  • Kockar & Skribenter

Bröd & bullar

7punktnoll_nr3_15_009

Falafel med tahinisås och tabbouleh

AvMalin Broman

7punktnoll_nr3_15_006

Fiskburgare med majo, tomatsalsa och avokado

AvMalin Broman

julboken2012_029

Julkryddad sirapslimpa

AvMattias Larsson

julboken2012_028

Vörtbröd

AvMattias Larsson

kustbageriet027

Kavring med rökt makrill, ägg, kapris, dill, gräslök, brynt smör och potatis

AvNiklas Gustafsson

kustbageriet029

Brioche med hängmörad oxfilé, brie de Meaux, tryffelmajonnäs och shiitake

AvNiklas Gustafsson

kustbageriet028

Strandråg med choucroute, äpple, kummin, rökt sidfläsk och roquefort

AvNiklas Gustafsson

kustbageriet025

Potemkin med smör, picklad silverlök och laxrom

AvNiklas Gustafsson

la_strega_001

Bruschettine – Grillat bröd

AvRedaktionen

Pizzadeg

AvBonasera

bonasera_recept061

Focaccia med rosmarin och halvtorkade tomater

AvBonasera

julboken2012_027

Fröknäckebröd

AvMattias Larsson

ifokus_rodbeta_002

Hamburgare med rödbetor

AvMalin Broman

ifokus_chili_001

Kebab på hemmavis

AvMalin Broman

brod_frukt_notter

Bröd med frukt och nötter

AvMalin Broman

kavring_solrosfron_16

Kavring

AvMalin Broman

ragbrod_i_lerkruka

Rågbröd i lerkruka

AvRedaktionen

Lussebullar

AvRedaktionen

xoko019_0

San Fransisco Sauer

AvRedaktionen

Hjortronfylldmunk

Hjortronfylld munk med vaniljsås

AvMattias Larsson

Kraftor

Kräftor med västerbottensost och hembakt fänkålsknäcke

AvMattias Larsson

Mat & Vänner