Kockar & Skribenter
Bröd & bullar
Falafel med tahinisås och tabbouleh
Av
Malin Broman
Fiskburgare med majo, tomatsalsa och avokado
Av
Malin Broman
Julkryddad sirapslimpa
Av
Mattias Larsson
Vörtbröd
Av
Mattias Larsson
Kavring med rökt makrill, ägg, kapris, dill, gräslök, brynt smör och potatis
Av
Niklas Gustafsson
Brioche med hängmörad oxfilé, brie de Meaux, tryffelmajonnäs och shiitake
Av
Niklas Gustafsson
Strandråg med choucroute, äpple, kummin, rökt sidfläsk och roquefort
Av
Niklas Gustafsson
Potemkin med smör, picklad silverlök och laxrom
Av
Niklas Gustafsson
Bruschettine – Grillat bröd
Av
Redaktionen
Pizzadeg
Av
Bonasera
Focaccia med rosmarin och halvtorkade tomater
Av
Bonasera
Fröknäckebröd
Av
Mattias Larsson
Hamburgare med rödbetor
Av
Malin Broman
Kebab på hemmavis
Av
Malin Broman
Bröd med frukt och nötter
Av
Malin Broman
Kavring
Av
Malin Broman
Rågbröd i lerkruka
Av
Redaktionen
Lussebullar
Av
Redaktionen
San Fransisco Sauer
Av
Redaktionen
Hjortronfylld munk med vaniljsås
Av
Mattias Larsson
Kräftor med västerbottensost och hembakt fänkålsknäcke
Av
Mattias Larsson