Kockar & Skribenter
Sås & dressing
Saltimbocca – Kalvinnanlår med skinka och salvia
Av
Malin Broman
Grillad kalventrecote med krämig sallad
Av
Malin Broman
Pasta med kalvfrikadeller med tomat, rostad vitlök och spenat
Av
Malin Broman
Kalvstek med grönsaksblandning
Av
Malin Broman
Kalv i dill
Av
Malin Broman
Inkokt lax med dill- och citronmajo samt vårlig påsksallad
Av
Lisa Lemke
Vitlöksbakad lammstek med citron- och myntaglaze
Av
Lisa Lemke
Stekt gös med sparris, rom och dillsås
Av
Malin Broman
Hamburgare med rostad potatis
Av
Malin Broman
Brynt kotlett med ljummen potatissallad
Av
Malin Broman
Maränger med kola och jordnötter
Av
Malin Broman
Knaprigt fläsk med grillad isbergssallad och rödbetor
Av
Malin Broman
Grillad lax med örtolja
Av
Malin Broman
Tomat- och fänkålssallad
Av
Malin Broman
Broccoli och blomkål med sardellvinägrett
Av
Malin Broman
Tomatsås
Av
Malin Broman
Grillade potatisar med paprikasås
Av
Malin Broman
Flädermarinerad pilgrimsmussla med gurka och kålrabbi
Av
Eva Axelsson
Råbiff med majonnäs på vattenkrasse
Av
Eva Axelsson
Torsk med tryffelhollandaise
Av
Redaktionen
Rödtunga med brandade och beurre blanc
Av
Redaktionen