Mat & Vänner
  • Kockar & Skribenter

Sås & dressing

kalv005

Saltimbocca – Kalvinnanlår med skinka och salvia

AvMalin Broman

kalv002

Grillad kalventrecote med krämig sallad

AvMalin Broman

kalv006

Pasta med kalvfrikadeller med tomat, rostad vitlök och spenat

AvMalin Broman

kalv004

Kalvstek med grönsaksblandning

AvMalin Broman

Kalv i dill

AvMalin Broman

pask002

Inkokt lax med dill- och citronmajo samt vårlig påsksallad

AvLisa Lemke

pask003

Vitlöksbakad lammstek med citron- och myntaglaze

AvLisa Lemke

gos003

Stekt gös med sparris, rom och dillsås

AvMalin Broman

7

Hamburgare med rostad potatis

AvMalin Broman

4

Brynt kotlett med ljummen potatissallad

AvMalin Broman

ifokus_agg_002

Maränger med kola och jordnötter

AvMalin Broman

7punktnoll14-5_007

Knaprigt fläsk med grillad isbergssallad och rödbetor

AvMalin Broman

grill_lerberget_039

Grillad lax med örtolja

AvMalin Broman

grill_lerberget_038

Tomat- och fänkålssallad

AvMalin Broman

grill_lerberget_045

Broccoli och blomkål med sardellvinägrett

AvMalin Broman

grill_lerberget_046

Tomatsås

AvMalin Broman

grill_lerberget_008

Grillade potatisar med paprikasås

AvMalin Broman

eva_001

Flädermarinerad pilgrimsmussla med gurka och kålrabbi

AvEva Axelsson

eva_002

Råbiff med majonnäs på vattenkrasse

AvEva Axelsson

salt004

Torsk med tryffelhollandaise

AvRedaktionen

salt010

Rödtunga med brandade och beurre blanc

AvRedaktionen

Mat & Vänner