
Du behöver
2+4 dl Campbell’s consommé
1+2 gelatinblad
4 g finriven parmesanost
1/2 krm timjan
40 g philadelphiaost
30 små pilgrimsmusslor
Portioner
10
Mixa 4 dl consommé med ost och krydda. Häll det över de 2 smälta gelatinbladen.
Häll en bottenskyla (1/2 dl) i 10 små buljongkoppar. Ställ kallt över natten.
Smält 1 blad gelatin och häll över 2 dl consommé. Detta hälls försiktigt över den stelnade buljongen. Ställ kallt. Salta, peppra och grilla pilgrimsmusslorna hastigt och trä dem på spett som läggs över koppen. Garnera med en timjankvist.
Häll en bottenskyla (1/2 dl) i 10 små buljongkoppar. Ställ kallt över natten.
Smält 1 blad gelatin och häll över 2 dl consommé. Detta hälls försiktigt över den stelnade buljongen. Ställ kallt. Salta, peppra och grilla pilgrimsmusslorna hastigt och trä dem på spett som läggs över koppen. Garnera med en timjankvist.
Fotograf