Mat & Vänner
  • Kockar & Skribenter

Grundrecept

Musselfond

Musselbuljong

AvMagnus Albrektsson

ifokus_agg_002

Maränger med kola och jordnötter

AvMalin Broman

salt010

Rödtunga med brandade och beurre blanc

AvRedaktionen

binda_067

Ugnsstekt kyckling

AvMagnus Albrektsson

binda_040

Rostbiff

AvMagnus Albrektsson

kycklingfond003

Kycklingbuljong från grunden

AvMagnus Albrektsson

consomme001

Consommé

AvMagnus Albrektsson

fran_grunden_kalvbrass_032

Stekt kalvbräss med glaserade gulbetor och cidersås

AvMagnus Albrektsson

_mg_3538

Musselbuljong

AvMalin Broman

skarmavbild_2016-07-29_kl

Vitvinssås

AvMagnus Albrektsson

bea

Bearnaisesås

AvMagnus Albrektsson

bea_pommes016

Pommes frites

AvMagnus Albrektsson

vinsas002

Rödvinssås från grunden

AvMagnus Albrektsson

fond023

Kalvfond från grunden

AvMagnus Albrektsson

ort_honungsgriljeradjulskinka

Ört- och honungsgriljerad julskinka med grovmalen- och honungssenap

AvMalin Broman

Mat & Vänner