Hoppa till huvudinnehåll
Hem

Main navigation

  • Recept & artiklar
  • Matskolan
Profile picture for user Redaktionen
Av
Redaktionen
Foto
David Back

Kalas på kanapé till nyår!

fredag, december 29, 2017 - 00:00

Njut nyåret med såväl hummer och kaviar som tryffel och anklever, självklart i sällskap av torr champagne.

Tryffelslaw med grillad oxrygg

Redaktionen

Hälleflundra med rödbeta och pepparrot

Redaktionen

Sotad anklever med karamellök

Redaktionen

Kaviar med rökt oxmärg och friterad lök

Redaktionen

Hummer med löjrom och karljohanssvamp

Redaktionen

Pain d’épice med karamelliserad hasselnöt och hjortron

Redaktionen

Fattiga riddare med frusen druvsallad

Redaktionen

Cocktails till nyår

Festen kan börja!

Bästa nyårsmenyn med planering

Stefan Erikssons nyårsmeny

Typ
Högtid
Skapat av

Recept av Redaktionen

Tryffelbakat kycklingbröst med bondbönor och morot
Vårkyckling med nässlor, sparris och anklever
Saltbakad vårkyckling med äpple, romanesco och lökcrisp
Ankconfit med savojkål och lök
Mörbakat kycklinglår med tomat, citron, kapris och lavendelskum
Ankbröst med apelsin, gulbeta och pistasch
  • +

Prova recept från

Daniel Berlin

Tomas Diederichsen

Paul Svensson

Jens Linder

Niklas Gustafsson

Isabell Seger

Paginering

  • Nästa sida ›

Footer menu

  • Annonsera
  • Om ©Mat & Vänner