Mat & Vänner
  • Kockar & Skribenter

Tillbehör

pask008

Filodegsbakade ägg med taleggio och prosciutto

AvLisa Lemke

pask004

Lammpaté med oliver

AvLisa Lemke

grill_lerberget_046

Tomatsås

AvMalin Broman

grill_lerberget_047

Haricots verts med vinägerlök

AvMalin Broman

eva_006

Helstekt kalvrygg med sveciacrème och sommargrönsaker

AvEva Axelsson

eva_004

Löjrom med nypotatis marinerad i citron och brynt smör samt klassiska tillbehör med en twist

AvEva Axelsson

patepate094

Grisfot med bondbönor, sparris, ärtor och mynta

AvOlle Tagesson Cellton

fredagsmeny_2-13_001

Kalvfilé rullad i ramslök med sparris, rödvinssås och krispig potatis

AvMalin Broman

makrill_002

Gubbröra på makrill

AvSofie Karlsson

var-ratter_002

Lammstek med morotscrème, majrova, kålrabbi och rödlök

AvMalin Broman

7punktnoll_nr3_15_006

Fiskburgare med majo, tomatsalsa och avokado

AvMalin Broman

7punktnoll_nr3_15_004

Hel kyckling med blomkål, majrova och potatis

AvMalin Broman

7punktnoll_nr3_15_001

Rökt makrill med picklade grönsaker och potatis

AvMalin Broman

mv608prylar049

Friterade rotfrukter och chips av västerbottensost

AvMalin Broman

mv608prylar012

Clementiner i kryddig lag

AvMalin Broman

mv608prylar008

Dragonsenap

AvMalin Broman

afrikacafe015

Fruktigt ris

AvRedaktionen

ifokus_anjovis003

Rostat vintergrönt med ansjovisdressing

AvMalin Broman

familjen003

Rillettes på kalvkind smaksatt med grönpeppar

AvRikard Nilsson

drejing_vilt026

Brysselkålssoppa med hummer och Olas syltade citron

AvTomas Drejing

drejing_mv6_059

Gräddbrynt grönkål serverad med kyckling och musslor

AvTomas Drejing

Mat & Vänner