Kockar & Skribenter
Tillbehör
Filodegsbakade ägg med taleggio och prosciutto
Av
Lisa Lemke
Lammpaté med oliver
Av
Lisa Lemke
Tomatsås
Av
Malin Broman
Haricots verts med vinägerlök
Av
Malin Broman
Helstekt kalvrygg med sveciacrème och sommargrönsaker
Av
Eva Axelsson
Löjrom med nypotatis marinerad i citron och brynt smör samt klassiska tillbehör med en twist
Av
Eva Axelsson
Grisfot med bondbönor, sparris, ärtor och mynta
Av
Olle Tagesson Cellton
Kalvfilé rullad i ramslök med sparris, rödvinssås och krispig potatis
Av
Malin Broman
Gubbröra på makrill
Av
Sofie Karlsson
Lammstek med morotscrème, majrova, kålrabbi och rödlök
Av
Malin Broman
Fiskburgare med majo, tomatsalsa och avokado
Av
Malin Broman
Hel kyckling med blomkål, majrova och potatis
Av
Malin Broman
Rökt makrill med picklade grönsaker och potatis
Av
Malin Broman
Friterade rotfrukter och chips av västerbottensost
Av
Malin Broman
Clementiner i kryddig lag
Av
Malin Broman
Dragonsenap
Av
Malin Broman
Fruktigt ris
Av
Redaktionen
Rostat vintergrönt med ansjovisdressing
Av
Malin Broman
Rillettes på kalvkind smaksatt med grönpeppar
Av
Rikard Nilsson
Brysselkålssoppa med hummer och Olas syltade citron
Av
Tomas Drejing
Gräddbrynt grönkål serverad med kyckling och musslor
Av
Tomas Drejing