Kockar & Skribenter
Grillat & barbeque
Hamburgare med rostad potatis
Av
Malin Broman
Grillad lök och grillemulsion med sot, tryffel, lök och ägg
Av
Paul Svensson
Kebab på hemmavis
Av
Malin Broman
Grillade kotletter med kantareller och kronärtskocka
Av
David
Fläskkotlett med gurk- och fänkålssallad och asiatisk sås
Av
David
Salviakotletter med squashsallad och tomatsås
Av
David
Grillad sandkaka med vilda hallon, färskost och citronörter
Av
Paul Svensson
Barbequegrillad Berkshirekorv med champinjonsallad
Av
Paul Svensson
Grillad flank, blomkålssmul, färskpotatis, hönsägg och svarta nötter
Av
Titti Qvarnström
Mynta- och citronsmaksatta jordgubbsspett med vaniljglass
Av
Malin Broman
Nektarincheesecake
Av
Malin Broman
Pavlova med grillad mango och sommarbär
Av
Malin Broman
Grillat kalkonbröst och kamutvete med glaserade lökar
Av
Malin Broman
Kalkonfilé samt quinoasallad med torkade tranbär
Av
Malin Broman
Tjärad sexveckorsbiff med grillad sparris, ramslök och sommartryffel
Av
Alexander Sjögren
Grillad piggvar på ben med vit sparris, färska ärtor och citron
Av
Alexander Sjögren
Exotiskt fruktspett med smak av lime och kokos
Av
Malin Broman
Grillad rabarber smaksatt med ingefära och vanilj
Av
Malin Broman
Grillade persikor med vaniljkräm och pistaschmandlar
Av
Malin Broman
Grillade plommon med hallonzabaione
Av
Malin Broman
Ljummen fruktsallad med vaniljsmak
Av
Malin Broman