Kockar & Skribenter
Röra & dip
Kronärtskocka med sardell- och schalottenlöks-vinägrett
Av
Malin Broman
Tomatsås
Av
Malin Broman
Grillade potatisar med paprikasås
Av
Malin Broman
Helstekt kalvrygg med sveciacrème och sommargrönsaker
Av
Eva Axelsson
Njurtapp – Onglet med salsa verde
Av
Olle Tagesson Cellton
Rostad blomkål och rödlök med soyamajonnäs
Av
Malin Broman
Halstrade kräftstjärtar med avokadocrème och laxrom
Av
Malin Broman
Gubbröra på makrill
Av
Sofie Karlsson
Ossobuco med gremolata
Av
Malin Broman
Falafel med tahinisås och tabbouleh
Av
Malin Broman
Fiskburgare med majo, tomatsalsa och avokado
Av
Malin Broman
Bräserat oxrevben med senapscrème
Av
Redaktionen
Tartar på rådjur med rostade rödbetor, majonnäs, kapris, silverlök och senap
Av
Malin Broman
Havskräftsoppa med dillcrème och baguetter
Av
Malin Broman
Lättgravad lax med rostad kummin och apelsin
Av
Katja Palmdahl
Pocherat ostron på pepparrotssmaksatt ärtcrème
Av
Malin Broman
Pinchos med mangalicaskinka och kronärtskocks-majonnäs
Av
Mattias Larsson
Grönkålschips med krukost
Av
Sofie Karlsson
Rostad palsternacka med spenatpesto och stekt kycklingbröst
Av
Malin Broman
Ljummen potatissallad med kaprismajonnäs och räkor
Av
Sofie Karlsson
Ugnsbakad torsk med räkor, avokadocrème och gurka
Av
Malin Broman