Mat & Vänner
  • Kockar & Skribenter

Röra & dip

ifokus_kronart002

Kronärtskocka med sardell- och schalottenlöks-vinägrett

AvMalin Broman

grill_lerberget_046

Tomatsås

AvMalin Broman

grill_lerberget_008

Grillade potatisar med paprikasås

AvMalin Broman

eva_006

Helstekt kalvrygg med sveciacrème och sommargrönsaker

AvEva Axelsson

patepate139

Njurtapp – Onglet med salsa verde

AvOlle Tagesson Cellton

boxinbag004

Rostad blomkål och rödlök med soyamajonnäs

AvMalin Broman

fredagsmeny_2-13_002

Halstrade kräftstjärtar med avokadocrème och laxrom

AvMalin Broman

makrill_002

Gubbröra på makrill

AvSofie Karlsson

7punktnoll_nr3_15_003

Ossobuco med gremolata

AvMalin Broman

7punktnoll_nr3_15_009

Falafel med tahinisås och tabbouleh

AvMalin Broman

7punktnoll_nr3_15_006

Fiskburgare med majo, tomatsalsa och avokado

AvMalin Broman

linje_10_015

Bräserat oxrevben med senapscrème

AvRedaktionen

hostmeny001

Tartar på rådjur med rostade rödbetor, majonnäs, kapris, silverlök och senap

AvMalin Broman

hostmeny003

Havskräftsoppa med dillcrème och baguetter

AvMalin Broman

katja_palmdahl_006

Lättgravad lax med rostad kummin och apelsin

AvKatja Palmdahl

ostron002

Pocherat ostron på pepparrotssmaksatt ärtcrème

AvMalin Broman

champagne_005

Pinchos med mangalicaskinka och kronärtskocks-majonnäs

AvMattias Larsson

ifokus_gronkal002

Grönkålschips med krukost

AvSofie Karlsson

7punktnoll_nr8_004

Rostad palsternacka med spenatpesto och stekt kycklingbröst

AvMalin Broman

7punktnoll_007

Ljummen potatissallad med kaprismajonnäs och räkor

AvSofie Karlsson

festmat_006

Ugnsbakad torsk med räkor, avokadocrème och gurka

AvMalin Broman

Mat & Vänner