Mat & Vänner
  • Kockar & Skribenter

Sylt & marmelader

salt005

Italiensk maräng med lemoncurd och vaniljglass

AvRedaktionen

mv608prylar009

Fikonmarmelad

AvMalin Broman

norstrom005

Siklöja, flatostron med chutney på gröna tomater, störkaviar och varm havsjuice

AvHenrik Norström

familjen007

Rimmad fläskkarré med äppel- och ingefärschutney samt rotselleri och savojkål

AvRikard Nilsson

julboken2012_002

Svartvinbärs-marmelad

AvMattias Larsson

julboken2012_002

Rödbetsmarmelad

AvMattias Larsson

julboken2012_034

Julmarmelad till goda ostar

AvMattias Larsson

heckeberga3

Hjortterrin med gröna tomater

AvRedaktionen

heckeberga5

Tjälknöl på hjort med pumpachutney

AvRedaktionen

gastro05_004

Lättrökt silverål på kavring med ägg royal och kvittenmarmelad

AvRedaktionen

nyarsmeny002

Ost med tomatmarmelad och karamelliserade nötter

AvFredric Bengtsson

kock_bonde_sormland004

Tomatchutney

AvAndreas Hedlund

7punktnoll_nr6_004

Kålpudding med höstäpple

AvMalin Broman

bonasera_recept007

Smörstekt rockavinge med kaprisvinägrett, friterad persilja och citronmarmelad

AvBonasera

bonasera_recept016

Citronmarinerad svamp med silverlöksmarmelad och pancetta

AvBonasera

appelmos

Ingrid Marie-äppelmos smaksatt med rosmarin

AvMattias Larsson

favoritsylta

Min favoritsylta

AvMattias Larsson

vattenlingon

Vattenlingon

AvMalin Broman

ifokusbjornbar

Björnbärsmarmelad

AvMalin Broman

ifokus_krusbar_005

Syltade krusbär

AvMalin Broman

_41b2977

Halloncurd med Sofies scones

AvSofie Karlsson

Mat & Vänner